Vi behöver anställa…

Söker du anställning som borrare? Kontakta det företag som är intressant just för dig.

Hittar du inget som passar dig, fyll i formuläret längre ner och sänd iväg det.

Arbetsgivare som önskar komplettera/ändra uppgifterna ombedes kontakta Johan Andersson, e-post:johan.andersson@geotec.se

Gaia Survey AB

Kontaktperson: Ian Gotthard
Telefon: 0708552550
E-post: ian@gaiasurvey.se
Företaget etablerat: 2015
Verksamheten bedrivs i: Stockholm och Mälardalen
Antal borrare som sökes: 1
Arbetsuppgifter: Fältgeotekniker. Sondering och provtagning med borrvagn. Vi arbetar i par. Borrvagn transporteras med pick-up
Utbildningskrav: Körkort
Erfarenhetskrav: Som fältgeotekniker bör du ha gott humör. Vara hyfsat praktisk. Du bör ha god prioriteringsförmåga och kunna arbeta självständigt och lösa problem på plats. Vara kommunikativ med beställare och arbetskamrater. Ha hyfsat god datorvana.
Anställningsform: tills vidare
Anställningen påbörjas: snarast
Krävs körkort/förarbevis? Ja
Körkort/förarbevis klass: BE
Övrig information:

Välkommen till ett riktigt roligt och omväxlande jobb med STORA möjligheter att utvecklas och påverka ditt arbete

Sunne BrunnsBorrning AB

Kontaktperson: Victor Nilsson
Telefon: 070 230 58 52
E-post: victor@sunnebrunnsborrning.se
Företaget etablerat: 1985
Verksamheten bedrivs i: Värmlands med omnejd
Antal borrare som sökes: 1 – 2
Arbetsuppgifter: Som brunnsborrare kommer dina arbetsuppgifter vara att borra vatten och energibrunnar. I arbetet ingår också rörsvetsning av t.ex. foderrör och ni kör till uppdragen med lastbil. Då arbetet är av fysisk karaktär kommer en del tunga lyft att ingå i arbetet. Du kommer alltid att arbeta med en annan kollega, då ni på varje uppdrag arbetar i par.
Arbetsuppgifter som ingår:
• Entreprenadborrning och att borra för vatten/bergvärme
• Svetsa
• Köra borrningsekipage
Utbildningskrav: Har CE-körkort och har erfarenhet av brunnsborrning. Det är också en fördel om du har erfarenhet av anläggningsarbete. Du har goda kunskaper i svetsning, men det är inte ett krav att du har licenser. Det är positiv om du har gått utbildningen Arbete på väg samt innehar ID06.
Utbildningskrav: Teknisk utbildning. Borrat tidigare eller brunnsborrarskolan är så klart ett stort plus.
Erfarenhetskrav:
Anställningsform: tills vidare
Anställningen påbörjas: snarast
Krävs körkort/förarbevis? Ja
Körkort/förarbevis klass: Minst B
Övrig information:

Om oss:

Sunne Brunnsborrning AB startades 1985 och drivs idag av Anders Nilsson. Sunne Brunnsborrning har 8 personer anställda på företaget men projektanställer vid arbetstoppar och stora uppdrag. Hos oss står kunden alltid i fokus, så varje arbete utförs som om det vore till oss själva. På så sätt får vi våra kunder, både stora som små, att känna sig trygga med sitt val av oss som leverantör.
Erfarenhet
Alla har lång erfarenhet av borrning för vatten och energibrunnar och vi har också dokumenterad erfarenhet av större uppdrag.
Maskinpark
För bästa möjliga service samt bästa möjliga resultat uppdaterar vi löpande vår maskinpark. Vi har idag fyra kompletta borrekipage. Alla maskiner är utrustade med breda gummilarvband för att minska skador på marken där vi utför våra arbeten. Vi har även en spolbil för tryckning samt spolning av vattenbrunnar.

Den 1:a April Flyttar vi vårt kontor från Sunne till Karlstad!
Certifikat
Vi är C-borrar-certifierade och även anslutna till Avanti System, en branschorganisation som utvecklat borrteknik, kvalitet och miljötänkande. Dessa medlemskap förpliktigar och fungerar som trygghet för dig som kund.

Skanska Sverige AB

Kontaktperson: Patrik Andersson 010-448 74 85
Telefon: 010-448 00 00
E-post: karin.scarlini@skanska.se
Företaget etablerat:
Verksamheten bedrivs i: Göteborg
Antal borrare som sökes:
Arbetsuppgifter: Skanska Grundläggning söker engagerade Borrmaskinister

Vi på grundläggning arbetar med grunden för allt byggande. Vi utvecklar och hjälper våra kunder med bl.a pålning, stödkonstruktioner, grund- och jordförstärkning samt spännarmering.

Det händer mycket i Göteborg! I pipeline ligger ett antal spännande och utmanande infrastrukturprojekt och vi utökar vår verksamhet med fler borrmaskiner och behöver därför förstärka med fler engagerade maskinister.

Vill du vara med och grundlägga nya Hisingsbron!

Framför oss ligger stora, utmanande och komplicerade grundläggningsprojekt såsom Hisingsbron. Till projektet investerar vi i en ny stor borrigg och söker dig som är en professionell borrmaskinist och har en vilja och driv att arbeta med avancerad borrteknik i framkant. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och vara duktig på att lösa problem genom att ha erfarenhet av ett flertal olika metodval. Att arbeta effektivt och metodiskt är en självklarhet för dig.

Distriktet har ett verksamhetsområde som sträcker sig över en stor geografi, från Östergötland i norr ner till Skåne, så resor och jobb på traktamente kommer på sikt att bli en del av din arbetsvardag. Marknaden är som störst i Göteborgsområdet så lämplig anställningsort är här, men som sökande räcker det med att du är boende inom distriktets gränser.
Utbildningskrav: Du har körkort, minst B och tillgång till egen bil.
Erfarenhetskrav: Som person trivs du med att arbeta självständigt, är engagerad, envis och lösningsorienterad. Du ska trivas med att ha eget ansvar och se till gruppens bästa. Du ska vara praktiskt lagd och ha ett stort intresse för maskiner och teknik.

Vi söker dig som är teamspelare och som bidrar till laget. Det är viktigt att du är social och utåtriktad då du kommer ha många kontakter, både med kollegor och med kunder.

Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete med bra kamratskap och goda möjligheter till utveckling!
Anställningsform: tills vidare
Anställningen påbörjas: snarast
Krävs körkort/förarbevis? Ja
Körkort/förarbevis klass: Minst B
Övrig information:

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2017-03-12. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Patrik Andersson 010-448 74 85 eller HR-partner Karin Scarlini, 010-448 25 76.

Varmt välkommen med din ansökan!

Grundläggningsarbeten; ZÜBLIN SCANDINAVIA AB

ZÜBLIN Scandinavia AB söker borrmaskinister

Om företaget

ZÜBLIN Scandinavia AB är ett helägt dotterbolag till ZÜBLIN Spezialtiefbau med säte i Stuttgart, Tyskland. ZÜBLIN ingår i Strabag – koncernen och är därmed en del av Europas ledande byggbolag med en omsättning på över 120 miljarder kronor och ca 75 000 anställda världen över. Sedan våren 2005 är ZÜBLIN etablerat på den svenska marknaden, där vi utför arbeten inom avancerad djupgrundläggning och infrastrukturprojekt.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu borrmaskinister. Personliga egenskaper som vi värdesätter högt är god planerings- och samarbetsförmåga. Arbetet medför mycket resa, och att arbeta i team, med en stor känsla för frihet under eget ansvar. Yrkesbevis för grävmaskin eller hjullastare är meriterande.

Intresserad och vill veta mer?
Skickar din ansökan per e-post info@zueblin.se eller via vår hemsida zueblin.se, dock senast den 31 mars, 2017. Urval sker omgående.

Körkort
B körkort fordras.

KontaktpersonerTobias Wilén, HR tobias.wilen@zueblin.se 072-573 45 08            

Arbetsgivare ZÜBLIN SCANDINAVIA AB
170 67 Solna
Tel: 08-5533 5300
E-post: info@zueblin.se
Mer information på www.zueblin.se

Besöksadress
Vallgatan 9; 170 67 Solna

 

 

 

 

 

 

 

Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB

Kontaktperson: Tomas Rehn
Telefon: 070-5177261
E-post: tomas@brunnsborrarna.se
Företaget etablerat: 1993
Verksamheten bedrivs i: Holmsund, utanför Umeå i Västerbotten
Antal borrare som sökes: 1
Arbetsuppgifter: Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB expanderar och vi söker nu dig som har erfarenhet som brunnsborrare och trivs med ett fysiskt arbete!

Information om tjänsten
Du kommer att utgå ifrån verkstaden som är belägen i Holmsund, 2 mil utanför Umeå och arbetstiderna är förlagda 07-16. Du kommer att resa mycket i tjänsten och ibland sova borta under veckorna, ofta mellan måndag och torsdag då möjlighet finns att arbeta in fredagen.

Arbetsuppgifter
Som brunnsborrare kommer dina arbetsuppgifter vara att borra vatten- och energibrunnar men även en hel del entreprenadborrning. I arbetet ingår också rörsvetsning av t.ex. foderrör och ni kör till uppdragen med lastbil. Då arbetet är av fysisk karaktär kommer en del tunga lyft att ingå i arbetet. Du kommer alltid att arbeta med en annan kollega, då ni på varje uppdrag arbetar i par.

Arbetsuppgifter som ingår:
• Entreprenadborrning och att borra för vatten/bergvärme
• Svetsa
• Köra borrningsekipage
Utbildningskrav: Har CE-körkort och har erfarenhet av brunnsborrning. Det är också en fördel om du har erfarenhet av anläggningsarbete. Du har goda kunskaper i svetsning, men det är inte ett krav att du har licenser. Det är positiv om du har gått utbildningen Arbete på väg samt innehar ID06.
Erfarenhetskrav: Du ska kunna sova borta under veckorna och då kundkontakt är en del av arbetet så har du goda kunskaper i svenska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Som person är du flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter vilket är en förutsättning i detta arbete. Vidare kommer du att samverka med kollegor och har därför en god samarbetsförmåga.
Anställningsform: tills vidare
Anställningen påbörjas: snarast
Krävs körkort/förarbevis? Ja
Körkort/förarbevis klass: CE
Övrig information:

Information om företaget
Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB drivs av Tomas Rehn och Jörgen Sjöberg, som startade upp företaget 1993. Brunnsborrarna Rehn & Sjöberg AB vänder sig i första hand till kunder i Västerbotten men utför även entreprenadjobb i hela norra Sverige. Vi utför pålborrning, borrning för grund- och markförstärkning, vi borrar vattenbrunnar och energibrunnar. Vi utför även installation och service av vattenpumpar. Läs mer om företaget på vår hemsida: www.brunnsborrarna.se/
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Tomas Rehn 070-5177261 eller på mail tomas@brunnsborrarna.se

Rototec AB

Kontaktperson: Hans-Magnus Malmström
Telefon: 0840921804
E-post: rekrytering@rototec.se
Företaget etablerat: 2007
Verksamheten bedrivs i: Stockholm, Göteborg och Umeå
Antal borrare som sökes: 3
Arbetsuppgifter: Brunnsborrare
Utbildningskrav:
Erfarenhetskrav:
Anställningsform: tills vidare
Anställningen påbörjas: efter överenskommelse
Krävs körkort/förarbevis? Ja
Körkort/förarbevis klass: C-Behörighet
Övrig information:

Lägg in en jobbannons