Presentation av blivande Borrtekniker 2016/2017

Thomas Eriksson, Eskilstuna

Utbildning/Arbetslivserfarenhet
Fordonsteknik 2 år, Bilplåt 1 år.
Jobbat som mekaniker, arbetsledare inom lås och larm samt fordons värderare på försäkringsbolag. Senaste året har jag gått som Anderman hos teknik konsulten Bjerking AB. Arbetet hos Bjerking bjöd på varierande arbetsuppgifter. Åkte runt ensam och tog asfaltsprover samt fick möjligheten att köra olika riggar.

Intressen mm
Jag har ett stort mekanikintresse och är rätt duktig på att laga det mesta. Jag har ett par båtar och diverse bilar som jag byggt om och satt min prägel på. Har även renoverat upp ett mindre hus som även det fått min stil. Resor är alltid trevliga och den senaste bar iväg till Mexico med familjen. Familjen består av en sambo och två barn varannan vecka.

Tony Dahlgren, Svalöv/Oxie

Utbildning/Arbetslivserfarenhet
Grundskola, data, truckkort för: motviktstruck, stödbenstruck, höglyfttruck. Arbetet på väg, 4-hjuling terräng och trädgårdsanläggning.
Utbildad på tyska Miller, tryckluft/olja. Kan mycket om trädgårdsarbete och maskiner. Har arbetat med och behärskar de flesta hantverkare verktyg.
Har arbete på lager i 15 år och ansvarade för in- och utgående gods samt in- och utrikes transporter.

Intressen mm
Meka med min motorcykel, fiska, trädgårdsskötsel, styrketräning , läsa och långpromenader med hunden.

Markus Wanér,  Växjö

Utbildning/Arbetslivserfarenhet
Väktarutbildning, truckkort och är även assisterande PADI -dykinstruktör. Efter gymnasiet jobbade jag en del i byggsvängen och sedan en tid på olika privata yachter på vid Rivieran och i Italien.Väl hemma i Sverige igen jobbade jag föst som budbilschaufför och sedan med larmförsäljning.

Intressen mm
På fritiden tycker jag om att bygga. Har bland annat byggt en bastu för 10 personer, ett utomhuskök, ett trädäck och lite annat runt huset. i övrigt gillar jag att träna , umgås med vänner och att resa.

Patrik Rosenblad, Gotland

Utbildning/Arbetslivserfarenhet
Har teknisk utbildning med datainrikting och är även utbildad testare med inriktning på mjukvara. Har jobbat med diamanthåltagning och som brandskyddstekniker.

Intressen mm
Mina fritidsintressen är klättring, dykning och dataprogrammering. Flyttade till Gotland från Stockholm för ett tag sedan och har ännu inte ångrat mig.

Isuf Iseni, Getinge

Utbildning/Arbetslivserfarenhet
Natur- och vetenskapsgymnasiet i Kosovo 1996, SFI i Helsingborg 2007. Har arbetat som tältmontör, kakelsättare, varit arbetsledare inom bygg och anläggning och kört lastbil 5 år. Mitt modersmål är albanska men jag har lätt för språk och pratar idag svenska, tyska, engelska och bosniska.

Intressen mm
Min familj. Tycker om att vara till hjälp och se andra bli glada av ha mig i sin närhet. Rasism och sabotage tar jag avstånd ifrån.

Rodear Ahmad, Lund

Utbildning/Arbetslivserfarenhet
Kommer från Syrien där jag jobbade i åtta år på det statliga oljebolaget som oljetekniker med borrning som specialkompetens. Under min militärtjänstgöring fick jag behörighet för luft- och bränsleanalys inom flyget. Jag är självgående, flexible, stresstålig, kommunikativ och trivs med att jobba strukturerat och med eget ansvar.

Intressen mm
När jag är ledig spelar jag gärna tennis eller fotboll, umgås med familj och vänner samt läser böcker.