Ny Avtalsleverantör

 

 

 

 

 

 

 

Glädjande nyheter!

Vi har fått tillbaks Petro-Chem som avtalsleverantör. Anders Hemark, som är bolagets svenska representant har under en tid haft kontakt med oss och efter den sedvanliga processen har vi också hört om medlemmarnas positiva erfarenheter av deras produkter!

Vi välkomnar Anders med kollegor och Petro-Chem till Geotec. Anders kommer också att finnas med på årsstämman i nästa vecka!

Så här presenterar Petro-Chem sig:

Petro-Chem är en svensk, dansk, norsk distributör av Petro-Canada smörjmedel. Med drygt 350 olika högkvalitetsprodukter så löser vi alla tänkbara uppgifter när det gäller smörjmedel. Vi är en ledande smörjmedelsleverantör till  bl.a  gruvindustrin men vi är även världsledande inom livsmedelsgodkända smörjmedel och vi är världens största tillverkare av White Oil. Det som gör våra produkter unika är den patenterade ”HT-processen” som ger oss en 99,9% ren basolja.

Du kan kontakta vår Country Manager Anders Hemark via mail ah@petrochem.se eller via telefon +46 705 29 48 50

Mer info finns på: info@petrochem.se alternativt via telefon  +46 46 12 15 55 eller www.petrochem.se (ny modern version beräknas vara klar Jan 2018) alternativt www.lubricants.petro-canada.com

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 1