Historiska nyheter

Under lördagen den 17/3, på Geotecs extrastämma i Sälen, antog de röstande medlemmarna det framtagna Måldokument vilket ligger till grund för ett samgående av organisationerna Geotec och Avanti. 
 
– Det här är det första steget mot sammanslagningen mellan Avanti och Geotec. Nästa steg är att Avanti röstar på deras ordinarie stämma den 23 april, därefter och om allt går i rätt riktning, sker det ytterligare röstningar i november, säger Johan Barth, Geotecs VD.

– Så här nära har vi aldrig varit förut, och det är en fjäder i hatten till samtliga medlemmar och inblandade som ser möjligheterna i en borrorganisation och den styrka som det kommer att medföra. Nu håller vi tummarna för de nästföljande stegen, avslutar Johan Barth.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

43 − 36 =