Robit och EuroDrilling Center ingår partnerskap

ROBIT PLC                                                PRESSMEDDELANDE                   14.11.2019
EURODRILLING CENTER

ROBIT OCH EURODRILLING CENTER INGÅR PARTNERSKAP FÖR ATT BÄTTRE KUNNA SERVA SVENSK BERGBRYTNING OCH GRUVDRIFT

Baserat på det avtal som signerades den första november så kommer EuroDrillingCenter representera Robit och distribuera alla Robit-produkter i Sverige. Som del av detta avtal kommer Robit bli en minoritetsaktieägare i EuroDrillingCenter. Vi är genom detta avtal dedikerade till att serva våra svenska kunder med borrutrustning.

Tommi Lehtonen Robit Group VD:
”Vi är glada att ingå detta partnerskap för att bättre främja den svenska borrindustrin genom en kombination av EuroDrillingCenters erfarna personal och Robits högkvalitativa produkter samt breda sortiment och globala kapacitet. Vi har en stark gemensam ambition att positivt bidra till den svenska borrindustrin.”

Christer Wretman, VD EuroDrillingCenter:
”Genom det här nya partnerskapet kommer EuroDrillingCenter att stärka och förnya sin position på den svenska marknaden. Nu när vi får tillgång till Robits hela produktprogram så kommer vi kunna serva borrare med både topphammar-produkter och sänkhammar-utrustning, det har vi sett fram emot länge”

ROBIT PLC                                                EURODRILLING CENTER
Tommi Lehtonen, VD                                  Christer Wrettman, VD

För ytterligare information kontakta:

Christer Wretman
+467 05654466Christer@eurodrilling.se
eller
Tommi Lehtonen
+358 40 724 9143
tommi.lehtonen@robitgroup.com

Tomi – Christer – Tommi

Robit Top Hammer

Robit är ett starkt internationellt tillväxtföretag som betjänar globala kunder och säljer borrmaterial för applikationer inom gruvdrift, ovanjordsborrning och grundläggning, underjordisk konstruktion och brunnsborrning. Företagets erbjudande är uppdelat i två produkt- och tjänsteområden: Top Hammer och Down-the-Hole. Robit har 15 egna försäljnings- och servicepunkter över hela världen samt ett aktivt säljnätverk i 115 länder. Robits tillverkningsenheter finns i Finland, Sydkorea, Australien och Storbritannien. Robits aktier är noterade på NASDAQ Helsinki Ltd. Ytterligare information finns på: www.robitgroup.com

EurodrillingCenter är en av Nordens främsta leverantörer av berg- och jordborrningsutrustning. Vi importerar maskiner och tillbehör från ett flertal ledande, globala aktörer, vilket gör oss till en helhetsleverantör inom entreprenadbranchen. Genom städig utvecklig möter vi kundernas höga krav på function och totalekonoimi. Ytterligare information finns på: www.eurodrilling.se/

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

64 − 61 =